For Kyuhyun

December 28, 2010

Cho KYUHYUN PICT SS3GuangZhao

Source : 2kyuhyun.com







December 8, 2010

Cho kyuhyun's twitter update

Uwaahh akhirnya oppa kita update juga lemes euy nungguin kabar dari dia...
오늘도 맛나게 먹은 일용할 양식 서포터// 잘 먹었습니다!! 삼총사 화이팅
Translate :
Even today I ate the spicy food, daily from supporters// already ate them well!! samchongsa fighting

December 5, 2010

S.M. THE BALLAD Vol.1(에스엠 더 발라드)_너무그리워_뮤직비디오(MusicVideo)

Attention SM the Ballad













Kyuhyun fanatic ntar jangan lupa yah SM The ballad
SBS Inkigayo Full Performers List - S.M The Ballad "Miss You",16:05 KST + Streaming
sekitar jam 2 siang di Indonesia (14.o5 WIB)celebratecelebrate


*Comeback special *
- T-ara [Why Are You Being Like This + Ya Ya Ya]
- Sistar [Over + How Dare You]
- YDG [Bandolier]

* TAKE 7 *
- Kara [Jumping]
- Beast [Beautiful]
- 2AM [You Wouldn't Answer My Calls]
- Orange Caramel
- S.M the Ballad [Miss You]love

# Hot Music #
- VNT [Sound]
- KCM [Love Bear]

># Fresh Music #
- Lisa & Briang [우린 친구가 될 수 없어]
- Ha Hyun Gon [Lady]
- Sun Duk [Nineteen Years Old]

Link streamingnya HQ streaming => http://kpopflash.net/
LQ stream => http://kpopflash.net/


Jangan lupa nonton ntar yah


Source: @kyuhyunbiased

Cho Kyuhyun's Twitter update

Kyu's Twitter 29 November
오늘도 fan분들의 정성에 또 한번 놀랬어요 ^^ 항상고맙습니다~~ 요즘은 연합서포트가 대세군요 ㅎㅎ






















ini pemberian dari fansnya baik banged yaaahh.. besok aku kasih kamu kue cubit ya oppa ntar ada lambang three musketersnya hahaangakakabisngakakabis peace


28 November 2010
SM THE BALLAD ~ 지노 종현 규현 제이 // 너무 그리워 대박!!^^
형은 강아지뿔^^ RT @ryeong9: 규현아 잘해^^~ 형아가 걱정된다~

November 27, 2010

27112010 Youngstreet Official Update

Ini si abang Kyu gayanya maksa amat ya... hahaa... senyum yang kaya biasanya napa bang.. hehepeacepeace

h
h

27112010 Lotte Family Concert Kyuhyun pics

Anjrtitlah Kyuhyun ganteng banged pas Lotte Family Concert
kiss

November 23, 2010

Kyu Hyun foto bareng Fans What??

Wiii pasti yang baca judulnya udah kaya kepanasan air panas yee...haha wets santai santai..Ini foto kyu pas lagi di Restoran di Taiwan and salah satu fansnya kyu juga lagi minum disitu



















kyuhyun with a fan at the k.r.y taiwan concert after party

this is what she says on her weibo:’ Kyuhyun is drunk, but in a very good mood. He is so drunk that, he may even have problem to go back to hotel. His manager came and bring him back (the manager is a auntie). He is so handsome even he is drunk.’ (fr: ryoma1990@weibo)

Ihh waw kata tuh fans aja si Kyu ganteng kalo mabok. Gimana ga mabok.. waaa terbang gua liatnya... haha ngakakabis love

source : http://saranghaeeunhae.wordpress.com

Bonus Foto Kyuhyun















Nah bonus foto coolnya kyuhyunlovetepuktangan..ahahaa..Adminnya ngantuk ga tau mau post apa ini..hehe...Mianhae doasiul

Gimana ayang kita yang satu ini?? Cool khaaaaaannnnn ??? ciumlovelove

SM the Ballad (cho kyuhyun)




























It was revealed that TRAX’s Jay (‘Typhoon‘), Super Junior’s Kyuhyun, SHINee’s Jonghyun, and new singer Jino have formed a project group under SM Entertainment.

A representative from SME revealed, “A new ballad project group named ‘S.M. THE BALLAD‘ has been created, and their first album, ‘Really Missing You‘ ,will be released on November 26th. ‘S.M. THE BALLAD’ is a collaboration between different singers that will give birth to an even better ballad genre.”

The first album will feature vocals by Jay, Kyuhyun, Jonghyun, and the new SME artist Jino. Jino (18) received 2 years of training and is said to possess powerful vocals, which has already captured the attention of SME fans already.


















****************************************************
Source: Sports Chosun, jjongfacts.blogspot.com
Credits: allkpop

November 13, 2010

Kyu at SS3 Nanjing CIUM SIWON??

Terlihat si abang kyu makan sesuatu atau cium sesuatu kira" apa yah?Hayoo..yang tau ngacung..
senyumkenyitsenyumkenyit





















Oiya ada kabar pas SS3 Nanjing di China ini si Kyuhyun tuh nangis gara-gara ELF teriakin nama dia ihikhik .Yang pasti terharulah ya nama kalian disebutin gitu di suatu ruangan konsercelebrate. Gw ngiri banged tuh sama ELF yang pada nonton.. haiih kapan ke Indo Buu... nangisdoa


































KyuWon Is back...wawawaaa...blur.*cemburu tingkat dewa* Omona~~nangis oppa kyu kamu selingkuh sama siwon yah..haha...ihikhik sungmin dikemanain oppa ~~
Kabarnya sih mereka berdua ini ciuman 2 kali lohciumcium..what the &^%$


Yang ini Leeteuk gendong Kyuhyun














옴머나 Kyu ganteng banged sih pake baju putih begitu...gyaaaa....lovelove















Cakeeppp.... ciumlove
















Captain Cho lovelove

















source: t.sina.com/xuanxuanxian
@ kyuhyunbiased
@sinyi88

CHAT ROOM

ShoutMix chat widget